APK

Voor de keuring van uw auto kunt u uiteraard terecht bij onze BOVAG autogarage in Zuidwolde. De APK en het eventuele onderhoud wordt door onze gediplomeerde monteurs met de grootste zorg uitgevoerd. Moet uw auto gekeurd worden? Plan dan hier een afspraak bij ons in of bel naar 0528 – 37 41 83. Laat u een grote onderhoudsbeurt uitvoeren? Dan ontvangt u de APK gratis.

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. Tijdens de APK let onze Rijks Dienst Wegverkeer (RDW) erkende keurmeester op o.a. remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Mocht de auto niet in één keer worden goed gekeurd, dan wordt het met uw toestemming gerepareerd.

apk1.jpeg

U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK-vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

Wij hanteren vriendelijke prijzen bij de kosten voor de APK én het onderhoud aan uw auto. Wij denken altijd met u mee om de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat u altijd een veilige auto terugkrijgt. De keuring voeren wij uit voor alle merken, zowel benzine- als dieselauto’s. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van een leenauto of leenfiets, geef dit aan bij het inplannen van de APK.

De prijs voor een APK is:
- Benzine €50,-
- Diesel €50,-
- Camper €55,-

Deze prijzen zijn incl. viergas- of roetmeting of EOBD controle en afmeldkosten.

apk2.jpeg