Ons bedrijf

Bij Autobedrijf Vieto houden we van auto’s en weten we echt alles van de merken Alfa Romeo, Fiat en Lancia, maar ook andere merken hebben geen geheimen voor ons. U kunt bij ons dan ook altijd rekenen op gedegen advies en uitstekende service van onze gediplomeerde werknemers.

Autobedrijf Vieto is een echte dorpsgarage en opgericht in 2011 door Tom Vierstra. De afgelopen jaren heeft Tom zijn autobedrijf langzaam maar zeker uitgebouwd tot een moderne garage met een ruime showroom. Bij ons vindt u alles onder één dak.

Wij houden van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo komen onze klanten graag langs om een kop koffie te drinken en hebben onze klanten direct contact met de monteurs. Ons doel is om flexibel, efficiënt en doelgericht te werk te gaan voor onze klant.

BOVAG

Ons bedrijf is lid van de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen. 

Checkstar

Autobedrijf Vieto is onderdeel van de garageformule Checkstar. Checkstar is een wereldwijd autoservice netwerk dat gespecialiseerd is in onderhoud en service voor uw auto. Als officieel garagebedrijf van Magneti Marelli springt Checkstar in op de behoefte van de consument, waarbij behulpzaamheid hoog in het vaandel staat. Doordat Autobedrijf Vieto net als alle Checkstar garages een schat aan ervaring heeft, is uw auto bij ons altijd in goede handen.