Onderhoud

Om uw auto in topconditie te houden is het belangrijk om naast de verplichte APK keuring ook onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Het juiste onderhoudsmoment is mede afhankelijk van kilometerstand en rijgedrag.

U wilt een auto waar u op kunt vertrouwen, altijd en overal. Voorkomen is dan ook beter dan genezen. Wij voeren het onderhoud uit zoals de fabrikant het voorschrijft.

Wij hebben de inlogs van de meeste autofabrikanten zodat wij de juiste gegevens kunnen opvragen en de digitale service registratie kunnen uitvoeren.

 

onderhoud1.jpeg

Storingsdiagnose
Moderne auto’s bevatten tegenwoordig een groot aantal computers. Door al deze computers wordt het steeds moeilijker om te controleren hoe een probleem of defect wordt veroorzaakt. Wij beschikken over een modern diagnoseapparaat waarmee wij vrijwel elke auto uit kunnen lezen. Brandt er een lampje op uw dashboard? Kom dan vooral snel langs, want doorrijden is vaak niet verstandig!

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud? Of brandt er een lampje op uw dashboard? Plan online een afspraak in of bel naar 0528 – 37 41 83.

onderhoud2.jpeg