Occasions

Bij Autobedrijf Vieto in Zuidwolde kunt u naast onderhoudsbeurten en reparaties ook terecht voor occasions. Als u op zoek bent naar een tweedehands auto met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een aanbod occasions van diverse merken en zijn daarnaast gespecialiseerd in Fiat, Alfa Romeo en Lancia.

Betrouwbaar

De occasions die wij te koop hebben staan zijn betrouwbaar. Alle auto’s worden afgeleverd met een geldige APK. Tegen een meerprijs leveren wij de auto met een nieuwe APK en een afleverbeurt. U bent er dus hoe dan ook van verzekerd dat u een goede aankoop doet, ook al gaat het om een gebruikte auto. Daarnaast is er in elke prijsklasse wel een auto beschikbaar, dus u kunt het zo duur en luxe maken als u zelf wilt. Mocht uw auto er niet bij staan bespreek dit dan met de verkoper en hij gaat voor u op zoek. Tevens ruilen wij ook auto’s in.

Nieuwe showroom

Sinds 1 januari 2013 hebben wij een ruime showroom naast de garage. Hier zijn wij erg trots op. Bent u benieuwd naar onze showroom en de occasions die daar te vinden zijn? U bent van harte welkom! Het is mogelijk om vooraf een afspraak te maken ook in de avonduren als u dat beter schikt. In dat geval bent u verzekerd van een professionele vraagbaak, die antwoord kan geven op al uw vragen. De koffie staat voor u klaar!