Auto onderhoud

Bij het bezitten van een auto komt meer kijken dan alleen rijplezier. Het onderhouden van de auto is ook erg belangrijk. Uw auto regelmatig laten controleren doormiddel van een onderhoudsbeurt kan ervoor zorgen dat gebreken vroegtijdig worden ontdekt. Dat bespaart op den duur geld, tijd en moeite! Als u uw auto op periodiek langs brengt voor een onderhoudsbeurt, is de kans dat u langs de weg stil komt te staan kleiner.

Onnodige kosten

Een voorbeeld van een auto-onderdeel dat op tijd moet worden vervangen, is de distributieriem. Dit is een getande riem die de krukas en nokkenassen in veel moderne verbrandingsmotoren met elkaar verbindt. Doordat de distributieriem aan slijtage onderhevig is moet deze regelmatig worden vervangen, omdat hij anders kan breken. Dat kan ernstige beschadiging aan de motor tot gevolg hebben. Het wordt dan een prijzige reparatie wat u kunt voorkomen door het op tijd te vervangen.
Een ander vervelend probleem doet zich voor wanneer het voertuig last heeft van een elektrische storing. Autobedrijf Vieto biedt u een snelle service, verricht door professionele en ervaren monteurs. De complicatie in uw auto wordt ter plekke gelokaliseerd en indien mogelijk opgelost, terwijl u wacht!

Veel merken

Bij ons kunt u altijd terecht voor een onderhoudsbeurt ongeacht merk en type ( bedrijfs ) auto.