Opzoek naar een Fiat specialist in Meppel?

Woont u in Meppel en bent u opzoek naar een Fiat specialist? Autobedrijf Vieto is de Fiat specialist in de omgeving van Meppel.

  • Nieuwe showroom met betrouwbare Fiat occasions
  • Fiat onderhoud en reparatie specialist
  • APK RDW erkende keurmeester
  • Geen onverwachtse kosten

fiat-specialist-meppel

Fiat occasions

Bent u op zoek naar een Fiat Occasions in de omgeving van Meppel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 1 januari 2013 hebben we een nieuwe showroom naast onze autogarage. U vindt hier occasions in verschillende prijsklassen. Kom gerust eens langs! Naast Fiat is er genoeg keuze uit verschillende andere automerken.

Fiat onderhoud

Is uw Fiat toe aan onderhoud? Als APK RWD erkende keurmeester zijn wij bevoegd om APK-keuringen op voertuigen uit te voeren.

Ook kunt u bij ons terecht voor reparatie van uw Fiat. Wij zorgen ervoor dat u niet voor financiële verassingen komt te staan. Voordat we overgaan op reparatie krijgt u dit eerst te horen, zo dat er geen onverwachtse kosten ontstaan. U bepaald zelf wat wel of niet gerepareerd mag worden!

Direct een afspraak inplannen

Is uw Fiat toe aan onderhoud? U kunt nu direct een afspraak inplannen via onze website. U krijgt per mail een bevestiging van uw afspraak.

Vragen?

Heeft u nog vragen over uw Fiat? Stel ze dan gerust via onderstaand formulier. U krijgt op werkdagen binnen 24 uur reactie.

Een moment geduld aub.
Gerelateerde artikelen

Fiat Hoogeveen

Het laatste nieuws

Ga door naar Fiat Specialist Hoogeveen

U komt uit Hoogeveen en bent op zoek naar een goed onderhouden en betrouwbare Fiat occasions? Autobedrijf Vieto heeft een ruime keuze aan Fiat’s en...

Ga door naar Opzoek naar een Fiat specialist in Meppel?

Woont u in Meppel en bent u opzoek naar een Fiat specialist? Autobedrijf Vieto is de Fiat specialist in de omgeving van Meppel. Nieuwe showroom met...